25. září 2014

AVON Big & Daring mascara


Pokud se zeptáte jakéhokoliv specialisty na líčení, který produkt je tím nejvíce individuálním, tak vám s největší pravděpodobností odpoví makeup nebo řasenka. A o řasence to dneska celé bude.


Určitě už jste zaznamenali, ať už v katalogu Avon nebo v televizi, že Avon přišel na trh s novou řasenkou. Mě zaujala hlavně proto, že mi začala docházet moje oblíbená Rocket Volume od Maybelline, a protože chci stále zkoušet nové produkty, rozhodla jsem se právě pro tuto a objednala si ji.

Poté co řasenka dorazila, mě jako první zaujalo balení. Řasenka přišla v krabičce v nádherném designu a i její její obal je nádherný. Balení má minimalistický a čistý design, který je okořeněný lesklým rudým detailem na víčku a celkově působí docela luxusně. Takže za obal rozhodně palec na horu.


U kosmetiky však není hlavní prioritou balení, ale hlavně náplň, protože co si budeme vykládat nefunkční produkt v krásném obalu je nám na dvě věci ;). Řasenka má zahnutý kartáček s klasickými štětinami, které jsou docela blízko u sebe. Konzistence je tak akorát, ani řídká ani hutná. Po jejím  použití jsou řasy natočené a přirozené. Řasenka nemá tendenci slepovat a i po zaschnutí jsou řasy krásně měkké (tzn. nevytvoří na řasách neforemný beton), i přes celodenní nošení mi řasenka neopadávala.


Za bych ji určitě doporučila a jedinou nevýhodou může být snad jen práce se zahnutým kartáčkem, který ač kopíruje linii řas, nemusí být pro každého tím pravým.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář :) // Komentáře jsou moderované tzn. zobrazí se až po schválení.