28. září 2015

London 2015 || Fotky z Londýna




Pokud mě sledujete na instagramu, možná jste zaregistrovali, že poslední zářijový týden jsem strávila v Anglii a to konkrétně v Londýně. Byla jsem vybrána jako jedna ze 40 studentů, kteří se tohoto vzdělávacího pobytu mohli zúčastnit. A víte co? Bylo to super!


V rámci našeho programu jsme navštívili spoustu památek, chodili 2 dny do školy a samozřejmě zbyl čas i na nějaké nakupování, ale o tom zase příště, dnes to bude spíš o fotkách než povídání, protože ty fotky hovoří za vše.

Jeli jsme autobusem, cesta trvala i s časovým posunem 25 hodin, přes kanál La Manche jsme se plavili trajektem z francouzkého Calais do britského Dooveru. Ubytování jsme měli v rodinách v londýnské čtvrti Catford. Konkrétně naše host mum, byla skvělá a výborně se o nás starala, takže jsme neměly nejmenší problém.

Co se týče památek tak jsme viděli - pevnost Tower, Tower Bridge, Britské muzeum, Kleopatra's needle, London Eye, Trafalgar Sq, Picadilly Circus, Soho, Westminster Abbey, parlament, Covent Garden, Buckinghamský palác, doky sv. Kateřiny, muzeum Madame Tussauds, taky jsme se vyfotili u muzea Sherlocka Holmese, ochutnali fish&chips a jeden den byl vyhrazený Brigtonu a prohlídce útesů Beachy Head + The Long Man of Wilmington. Školu jsme měli v Greenwichi, tam jsme byli dva dny po pěti hodinách a poslední den jsme viděli i nultý poledník.

Stručně by se ten týden dal shrnout jako plný jídla, legrace, zábavy, památek, úžasných scenerií a nezapomenutelných vzpomínek na celý život.

Většina fotek je mých, některé kamaráda, u těch je uvedeno jeho jméno - jeho blog ZDE.
Plné rozlišení fotek po kliknutí.



















ph L. Horák





ph L. Horák 






ph L. Horák

ph L. Horák




ph. L. Horák
ph L. Horák


ph L. Horák
ph L. Horák

ph L. Horák








ph L. Horák

ph L. Horák

ph L. Horák



Příště se můžete těšit na takový menší new in právě z Anglie. :)

2 komentáře:

Děkuji za každý komentář :) // Komentáře jsou moderované tzn. zobrazí se až po schválení.