18. května 2014

Favs: YT channels

Dneska další díl mých oblíbenců, tentokrát na téma YouTube kanálů, kterých pravda nesleduji mnoho, ale jsou to opravdu ty top. Takže jdeme na to:

Madbros + Madbro Premi Life (https://www.youtube.com/user/MadBrosPlays + https://www.youtube.com/user/MadBroPremiLife) - poměrně čerstvý odběr, ale musím říct, že videa kluků jsou má velice oblíbená. Jsou vtipní, pohotoví a jejich hlášky jsou návykové. :D

chelsimadonna (https://www.youtube.com/user/chelsimadonna) - jeden zahraniční YT kanál u kterého mám odběr, slečna je mi sympatická a mluví pro mě srozumitelnou angličtinou, takže při sledování jejích videí většinou nepotřebuju ani překladač. ;)

GetTheLouk (https://www.youtube.com/user/GetTheLouk) - kdo četl o mých oblíbených blozích, tak ví, že Lucku zbožňuju. Její videa mají nápad, poselství a její fantazie je snad nekonečná.

Stejk (https://www.youtube.com/user/Stejk01) - zapínám si ho vždycky když mám náladu pod psa, je vtipný a nejlepší jsou rozhodně Perly ze světa.

cutepolish (https://www.youtube.com/user/cutepolish) - nabírám tady inspiraci pro svoje nehty a obdivuju nápady této slečny, rozhodně doporučuji se podívat aspoň na pár videí, protože to stojí za to.

petralovelyhair (https://www.youtube.com/user/petralovelyhair) - další beutykanál, který má spojení s oblíbenými blogy, jak už jsem psala líbí se mi ta všeobecnost a není to jen o kosmetice.


Zdroje obrázků:
GetTheLouk; Stejk; Petralovelyhair; MadBros; cutepolish - facebook.com

chelsimadonna - twitter.com 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář :) // Komentáře jsou moderované tzn. zobrazí se až po schválení.