7. května 2014

Favs: Movies

Před nedávnem jsem vám psala o nové sérii článků, která bude věnovaná mým oblíbencům. Minule to byly Oblíbené seriály, dnes se s vámi podělím o oblíbené filmy.
Na úvod bych chtěla říct, že jsem fanouškem hlavně komedií, animovaných komedií, akčních filmů a romantických filmů, rozhodně ode mě nečekejte tipy na horory, thrillery či podobné masakry. Ale už to nebudu víc protahovat a jdeme na to.

Madagascar, Madagascar: Escape to Africa, Madagascar: Europe Most Wanted – moje absolutně nejoblíbenější série animáků. Na tuhle partu zvířat se můžu dívat pořád dokola a vždy mě bude bavit. Je to nejlepší oddechovka když se chce člověk jen tak zasmát a nad ničím nepřemýšlet.

Kung-fu panda 1, 2 – obdobný případ jako u Madagascaru. Vtipné hlášky nějaký vesměs smysluplný děj a člověk může jenom koukat a na nic nemyslet.

ICE AGE 3: Dawn of the dinosaurs – jako první vás stoprocentně zarazilo, proč jen jeden díl, když předchozí dvě jsou celé série. K Době ledové mám takové zvláštní vztahy, první dva díly mě neoslovily a nebavily mě, zato „trojka“ si mě získala svými vtipy a hláškami, kterým se smějeme ještě teď.

Grown ups – tohle je film, na který se můžu dívat pořád dokola, a vždy mě bude bavit. Má vtip, dynamiku zkrátka se u něj nikdy nenudím J

Friends with benefits – jednu dobu mě hodně bavil a viděla jsem ho snad sedmkrát během týdne, teď musím říct, že už jsem si ho dlouho nepustila, ale myslím, že je čas to napravit.

TED – jeden z přisprostlejších filmů, který je zároveň úplně návykový. Pokud jste ho někdo viděl tak mi určitě dáte za pravdu :D

Easy A – úžasný film, ze kterého plyne i ponaučení a poukazuje na to, co dokáže jedna lež a kupa pomluv.

Just go with it – romantická komedie s milostnou zápletkou a happy endem – jednoduše řečeno, klasickej doják, kterých my ženy nemáme nikdy dost.



Zdroje obrázků:
http://www.pohadkar.cz/public/media/Madagaskar/obrazky/obrazky-madagaskar-5.jpg

http://akminerva.files.wordpress.com/2010/03/2008_kung_fu_panda_002.jpg
http://nejmorce.blog.cz/1206/doba-ledova-3-usvit-dinosauru
http://fandimefilmu.cz/clanek/1430-machri_2_prvni_fotky_z_nataceni
http://www.aceshowbiz.com/images/still/friends_with_benefits_poster01.jpg
http://www.newyorker.com/online/blogs/movies/2012/06/seth-macfarlane-ted.html
http://feministfiction.com/wp-content/uploads/2013/01/Easy-A.jpg
http://www.21centurydvdinspain.com/item.php?id=3358

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář :) // Komentáře jsou moderované tzn. zobrazí se až po schválení.