9. dubna 2014

Favs: TV shows

Přicházím s novým seriálem, který bude mít celkem 5 částí a bude se jednat o mé oblíbené ......... něco. V dnešním díle, to budou seriály na které se zaměřím a kromě jejich názvů se s vámi podělím i o to, proč je mám vlastně ráda a co mi na nich přijde super. Tak jdeme na to!

Teorie velkého třesku (The big bang theory) - můj absolutně nejoblíbenější seriál. Vždycky se u něj zasměju a odpočinu si od všeho, co se děje kolem mě. Hlášky těchto vědátorů mě zkrátka baví, a není nic lepšího než seriálový maraton, právě s Big Bang Theory.
Musím se přiznat, že loni když jsem byla dlouhodoběji nemocná jsem každý den zhlédla jednu sérii. :D

The Carrie Diaries - seriál, který mě zpočátku vůbec nebavil, ale po prvních pár epizodách si mě získal natolik, že jsem každý následující díl doslova hltala. Pokud jste na tyhle "holčičí" seriály tak tenhle je určitě pro vás.

2 $ocky ( lépe 2 Broke Girls) - tenhle seriál mě jednu dobu dost bavil, když teď tak přemýšlím, tak ani nevím proč už ho tolik nesleduju. Myslím, že po dopsání tohohle článku to budu muset napravit. ;) 2 Broke girls si mě získaly hlavně svým humorem a jsou pro mě druhým největším "odreágovávacím" seriálem, hned po Teorii.

Pak tu mám i dvě klasiky a to Sex ve městě a Přátelé.
Sex ve městě je pro mě takové úsměvné ohlížení se za naším (rozuměj ženským) světem, který je tomu mužskému na hony vzdálený a není nic lepšího, než se v některých situacích poznávat.

Přátelé jsou klasika klasik. Tento seriál mě bude bavit vždycky a jsem mu věrná už od dětství. Je zde od všeho trochu je to romantika, sranda i dojetí a to mě na něm právě baví!


To bylo pro dnešek všechno a příště se můžete tešit na oblíbené filmy! :)

Zdroje obrázků: 
http://cool.iprima.cz/porady/teorie-velkeho-tresku-vi-2
http://thoughtcatalog.com/stephanie-georgopulos/2013/01/im-ready-to-talk-about-the-carrie-diaries/
http://www.serialzone.cz/clanek/2452-sars-cbs-krvaceni-zmirneno/
http://www.serialsinbox.com/seznam-serialu/pratele
http://love.iprima.cz/porady/sex-ve-meste

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář :) // Komentáře jsou moderované tzn. zobrazí se až po schválení.