29. března 2014

Pieces of my room: Beauty niche part II.


V dnešní části seriálu Pieces of my room se podíváme na již slibované kosmetické šuplíky. V šuplících mám věci, které buď nepoužívám tak často nebo věci, které chci mít někde schované, aby se na ně neprášilo apod. Tak jdeme na to.

Levý šuplík je plný krabiček, ve kterých jsou uloženy nejrůznější "serepetičky". V největší krabičce je plastová miska s různými sponkami a ozdobami do vlasů. Vedle jsou sluneční brýle a ve volném prostoru jsou ještě zrcátka, skleněná pemza a náramek v krabičce. V krabičce s růžovým vnitřkem jsou hřebeny, kleštičky na nehty, manikúrní nůžky, čelenky a skřipec. Košíček donedávna obývaly laky na nehty, ale ty jsem přesunula na stříbrný tác na stůl. Teď jsou v něm nepotřebné věci, které jen nebylo kam dát. Vzadu je potom citronová plechovka ve které jsou gumičky do vlasů a za ní další krabička s nepotřebnými věcmi jako jsou vzorečky parfémů, krémů atd.

Pravý šuplík je o poznání zajímavější. Nachází se zde krabička s tvářenkami, paletkou, pudrem a make-upem od AVONU. Dále je zde krabička se rtěnkami a tužkami na oči a vedle ní je víko od krabice s dalšími paletkami, krémem a s dalšími slunečními brýlemi, tentokrát v pouzdře. Vzadu jsou potom krabičky se šperky, krabička na cestování s vatovými tamponky, strouhátko, šperkovnice s náramky a krabička s vatovými tyčinkami. Pod vatovými tyčinkami je navíc další krabička s náplastmi a pár nepoužívanými produkty.

Jak můžete vidět žiju v krabičkách, nejsou to žádné speciální rozdělovače šuplíků, jen to co jsem našla doma. Takže to může být i takový malý tip pro vás jak kosmetiku skladovat i bez toho aniž by jste do toho investovali.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář :) // Komentáře jsou moderované tzn. zobrazí se až po schválení.