15. ledna 2014

Co s sebou na hory? 2014

Když tomu nepřejí přírodní podmínky v ČR, tak vám nasněžím aspoň na blogu ;). Ale věřím že spousta z vás vyráží na hory aspoň někam do zahraničí. A možná, že spousta z vás tápe v tom co si vzít z kosmetiky s sebou, protože toho nechcete tahat hromadu, ale i tak se chcete líbit. Tak jdeme na to!

Na horách je nejdůležitější hydratace, takže určitě sáhněte po nějakém tělovém mléku, říkáte si to mám tahat flašku, která má 250 ml? Ne, to opravdu nemusíte pokud máte normální pleť tak vezměte krém na ruce a používejte ho jak na obličej, tak na tělo a máte vyřešeno. Ti z vás, kteří mají citlivou pokožku platí to samé jen s tím rozdílem, že místo krému na ruce, vezměte ten co máte na obličej a je vystaráno!

Hydratovat kromě pokožky musíte i rty, tudíž kvalitní balzám by měl být další položkou na vašem "beauty" seznamu. K balzámu přibalte i rtěnku v odstínu, který je co nejvíc podobný vašim rtům. Protože ho můžete použít jak na rty tak na tváře a nemusíte tahat tvářenku.

Co se obličeje týče, sáhněte po zaběhnuté rutině - makeup, korektor, pudr a máte hotovo. Není nutné vymýšlet složitosti stavějte na tom co nosíte běžně.

A tohle platí i u očí, vezměte si s sebou své každodenní líčení. U mě je to růžové Color Tattoo, tužka na oči, linky a řasenka. Tím se nalíčím jak na den tak na večer, a aby to opravdu vydrželo přihodím k tomu ještě primer. Tím mám dekorativní kosmetiku vyřešenou.

A pak už přibalím antiperspirant, oblíbenou vůni nebo tělový sprej, který poslouží stejně dobře, zrcátko hřeben a voila máme sbaleno!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář :) // Komentáře jsou moderované tzn. zobrazí se až po schválení.