4. dubna 2015

FOTD: My makeup routine || Moje makeup rutina

Dnes se s vámi podělím o můj běžný makeup look, který volím snad pokaždé, když nemám vymyšleno žádné speciální líčení. Tento look je poměrně jednoduchý, a při troše snahy, i dostatečně rychlý na ranní líčení.


Jako první začínám čištěním pleti. Momentálně používám kombo - čistící voda od Nivey & matující krém Solutions od Avonu. Ani na jeden z produktů si nemůžu stěžovat, oba plní svou práci dokonale. Pleťová voda je příjemně osvěžující a krém zkrotí i mou mastnější pleť. Zn. Ideál. :)



Po výživě pleti se přesouvám na líčení očí. Má to své opodstatnění za 1. krém se v mezičase stihne dobře vstřebat do pleti a poskytnout jí tak maximální výživu a za 2. pokud používám tmavší barvy nebo stíny, které opadávají, můžu drobečky pod očima klidně odlíčit aniž bych si zničila makeup. Jako podklad stínů nanáším bázi. Mám I ♥ Stage od Essence a nemohu si stěžovat. Následuje tenká vrstva růžových Color Tatto, které zajistí ještě delší výdrž dalších stínů.

Přes růžovou nanesu nejsvětlejší stín z paletky S.he na celé víčko a druhý světlý stín do vnější poloviny víčka, do samého vnějšího rohu oka nanáším tmavě hnědý stín od NYC, který dostatečně rozblendím. Po dostatečném rozblendění přichází na řadu tenká linka a řasenka.



Následuje pleť. Na celý obličej nanesu makeup, poté korektor na kruhy pod očima a jiné nedokonalosti a vše důkladně zapudruji. Tvářím dodám trochu barvy pomocí tvářenky a vršky lícních kostí prozářím rozjasňovačem. Rty obtáhnu transparentní konturkou od Essence a rty přetřu máslíčkem od Astoru.



A mám hotovo! Co myslíte, je tohle líčení vhodné i pro nestíhací rána? :D


2 komentáře:

  1. Hezké líčení :-) a růžové Color tattoo je top :-)

    zvu tě na svůj článek :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/04/pan-stin.html

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji :) ano, růžové je dle mého nejvariabilnější, ale už dřu dno :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :) // Komentáře jsou moderované tzn. zobrazí se až po schválení.